Tällä viikolla Työhuone Pasilassa on testiviikko.

Tampereen teknillisen yliopiston tutkijat ovat käymässä 13.2. – 17.2. useana päivänä. He haastattelevat muutamia asiakkaitamme sekä havainnoivat tilan käyttöä. Olet enemmän kuin tervetullut viettämään taukoa tilassa, hakemaan ystävänpäiväkahvit tiistaiaamuna 8.30 alkaen, pitämään kokouksia tai asiakastapaamisia tai työskentelemään tilassa.

Työhuoneen tutkimuksen kannalta olisi hyvä, että tilassa olisi kymmeniä ihmisiä työskentelemässä kunakin ajanhetkenä. Näkisimme samalla miten avotila toimii kun väkeä on tusina tai enemmän.

Tilavarausjärjestelmän löydät vanhasta tutusta paikasta eli tämän sivun Varaa tila -linkin takaa. Varaathan itsellesi paikan avotilasta, jos ehdit poikkeamaan työn merkeissä jotta tiedämme kuinka paljon ihmisiä on tulossa minäkin päivänä. Varausjärjestelmä näyttää mille päiville ja mihin aikaan pääset tilaa käyttämään. Keskiviikkona aamupäivällä asiakkaallamme on koko tilan varaava tilaisuus, samoin koko torstaipäivä on koko Työhuone varattu erään asiakkaan tilaisuuteen.


Kommentit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *