Työhuone Pasilaa voi käyttää jatkossa myös Ilmarisen asiakkaat

Eteran ja Ilmarisen yhdistymisen tavoitteena on rakentaa innovatiivinen ja ketterä palveluyritys, joka tarjoaa entistäkin laadukkaammat ja monipuolisemmat palvelut. Yhdistymisessä saavutettavat synergiaedut hyödyttävät molempien yhtiöiden asiakkaita. 

  • Yhdistymisen myötä syntyy vakavarainen ja kustannustehokas työeläkeyhtiö
  • Yhdistymisen arvioidut kustannussäästöt ja vakavaraisuus hyödyttävät asiakkaita, jotka saavat kilpailukykyisimmät asiakashyvitykset
  • Koko Suomen työeläkejärjestelmä tehostuu ja työeläkealan vakavaraisuus kokonaisuutena vahvistuu. Palveluita kehittämällä ja toimintaansa tehostamalla yhdistynyt yhtiö kirittää koko työeläkealaa

Työhuone Pasila – yhteisöllinen työtila

Monipuolisemmat työhyvinvoinnin ja työkykyjohtamisen palvelut tulevat kaikkien asiakkaiden käyttöön, niin myös Työhuone Pasila. Työhuone Pasila sijaitsee Helsingin Länsi-Pasilassa Etera-talon alakerrassa. Työtila yhdistää työn tekemisen, yhdessä kehittämisen, työkyvyn tutkimuksen ja palautteen hyödyntämisen työympäristön parantamiseksi. Ilmarisen asiakkaat ovat tervetulleita 2.1.2018 alkaen.

Käytössä on rauhallisen työn pisteitä, kahvilamainen verkostoitumistila, esittelytila ja neuvotteluhuone. Taukojumppaan on oma nurkkauksensa välineineen. Työhuone tarjoaa myös oivan tilan erilaisten pop up -tapahtumien järjestämiseen.

Lisätietoja: Jari Ojasti, p. 041 539 3957


Kommentit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *