Työhuone Pasila sijaitsee Helsingin Länsi-Pasilassa Etera-talon alakerrassa. Työtila yhdistää työn tekemisen, yhdessä kehittämisen, työkyvyn tutkimuksen ja palautteen hyödyntämisen työympäristön parantamiseksi.

Käytössä on rauhallisen työn pisteitä, kahvilamainen verkostoitumistila, esittelytila ja neuvotteluhuone. Taukojumppaan on oma nurkkauksensa välineineen. Työhuone tarjoaa myös oivan tilan erilaisten pop up -tapahtumien järjestämiseen. Etera-talon ravintola- ja kahvilapalvelut ovat Työhuoneessa työskentelevien käytössä.

Aulatilassa voit tutustua ja verkostoitua kollegoihin ja nauttia samalla tuoretta kahvia.

Yksilötyön alueella  voit syventyä omiin töihin ja projekteihin, samalla testaten innovatiivisia työmukavuutta edistäviä tuotteita.

Vetäytymisen ja keskittymiseen tarkoitetulla alueella voit hakeutua oman työn pariin yksin tai tiimin kanssa, käytössäsi on 8 hengen neuvotteluhuone, avotilassa säädettävät pöydät ja tuolit sekä puheluita varten oma pieni huone.

Näyttely – ja yleisötilassa on erikseen varattavissa esimerkiksi erilaisia tapahtumia varten. Tila on tarkoitettu max. 20 henkilölle.

Rentoutumisen alue sijaitsee Työhuoneen takaosassa ja siellä voit pitää hetken tauon, rentoutua tai pitää jumppatauon työskentelyn lomassa.

 

KATSO ESITYSVIDEO TILASTA