Työhuone Pasilan kuukauden kysymyksessä kysyimme tilan käyttäjiltä ja Työhuone Pasilan sivuston käyttäjiltä mielipidettä siihen, pitäisikö toimistossa olla lepohuoneita päivänokosia varten, 85 % vastaajista oli sitä meiltä että pitäisi.

Tästä tuloksesta minulla herää seuraavana kysymys siitä, miten hyvin työnantajat ovat tällä hetkellä varustautuneet meidän työntekijöiden toivetta toteuttamaan. Itse muistan viimeisen kahdenkymmenen työvuoden ajalta vain yhden toimiston, jossa oli selkeästi tiedotettu päivänokosten mahdollisuudesta hiljaisessa huoneessa. Kaikissa muissa toimistoissa joissa olen työskennellyt tällaista tilaa ei joko ollut tai se ei ollut kaikkien tiedossa ja käytössä.

Olemme pohtineet Työhuone Pasilan avoimeen tilaan jonkinlaisen päiväunipaikan järjestämistä. Yksi vahva ehdokas on Helsinki-Vantaan lentoasemalla käytössäoleva GoSleep unikapseli. Jos sinulle on hyviä ehdotuksia ja ideoita siitä, mikä olisi kokeilemisen arvoinen tuote tai ratkaisu työn tauottamiseen sekä lyhyiden päivänokosten ottamiseen, laita ideasi tulemaan osoitteella jari.ojasti(at)etera.fi. Rakennetaan yhdessä Työhuonetta!

Jari Ojasti

Työhuone Pasilan isäntä


Kommentit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *